Home / Futboll Fantazi

Futboll Fantazi

Ky kompeticion, eshte ende ne faze testimi!

C’do gje do jete gati me rifillimin e sezonit futbollit ne kampionatet kryesore te Europes.

Ju duhet të jeni një përdorues i Regjistruar dhe i Identifikuar për të luajtur.

Skedina Nr: 1

You have to be a registered user and logged in to play in this pool.

Ju rikujtojmë, që ju mund ta ndryshoni parashikimin tuaj deri në 15 minutat e fundit para fillimit të secilës ndeshje.


Futboll Fantazi eshte nje kompeticion bazuar ne parashikimet e rezultatit final te ndeshjeve te Kampionatit Europian 2016.

Cdo skedine, do perfshije 12 ndeshjet e rradhes ne grupe. Ne momentin qe luhen 12 ndeshjet e para, atehere shpallet fituesi i skedines dhe administratori krijon skedinen e re me 12 ndeshjet e tjera te rradhes.

Pas perfundimit te neshjeve ne grupe, skedina e 4-to te perfshije 8 ndeshjet eleminatore te rradhes.

Cmimi per fituesin e cdo skedine eshte, nje bast/skedine reale FALAS e shumes 500 Lek (te reja).

Permbajtja e kesaj skedine reale, eshte plotesisht ne deshiren e Fituesit. Ju mund te vini vetem 1 ose 10 kombinime/ndeshjesh, por koeficienti ne total i kesaj skedine reale, nuk mund ta kaloje shifren 400, qe do te thote se fitimi maksimal nuk mund te jete me i madh se 500 x 400 = 200,000 Lek(te reja).

Ky nuk eshte bast/skedine reale qe vihet midis jush dhe SuperSporti-t. Ky do jete nje bast qe SuperSporti e vendos per llogarine tuaj nepermjet sponsorit tone Euro-Bet.

Për më shumë informacion mbi rregullat e këtij kompeticioni, ju lutemi të lexoni faqjen e Rregullores.

Powered by Maç Sonuçları & Canlı Skor Mobil

Motor Racing League plugin by Ian Haycox